A tenger szerelmese

A tenger szerelmese

Tengerparti esküvői fotózás Tito bunkere mellett

2016. május 11. - Miraflores

Első bejegyzésem helyszíne Horvátország talán legszebb szigete: Vis, melyre a nászutunkon látogattunk el. 

Terveim szerint egy külön bejegyzést fogok szentelni a szigetnek, azon belül pedig a katonai emlékeinek, mert hogy Vis több helyszínén második világháborús bunkerek, föld alatti alagútrendszerek, és még egy titkos tengeralattjáró bázis is található, melyek Josip Broz Tito és a jugoszláv partizánhadsereg támaszpontjául szolgáltak 1944-től.

Lélegzetelállító bunkertúrán vehetünk itt részt, ha már unjuk a napozást, a fürdőzést és az óvárosi sétákat; és persze ha van nálunk zseblámpa és túracipő.

Nekünk az a merész ötletünk támadt, hogy az egyik ilyen helyszínt választjuk az esküvői portréképeink helyszínéül. Maga az esküvő Magyarországon volt, a nászútra csak a ruháinkat vittük magunkkal, meg a fotómasinánkat állvánnyal. A fotóst, a fodrászt, a sminkest természetesen otthon hagytuk, hiszen egy nászút mégis csak kettesben az igazi. Ez a képeken meg is látszik, hagynak némi kivetni valót maguk után, számunkra minden esetre felejthetetlen emlék. 

És akkor most beszéljenek a képek: 

 

dsc_9294.jpg

dsc_9301.jpg

dsc_9303.jpg

dsc_9320.jpg

dsc_9325.jpg

dsc_9328.jpg

dsc_9336.jpg

dsc_9367.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://atengerszerelmese.blog.hu/api/trackback/id/tr348708548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása